Serveis Escola Bressol

HORARIS

HORARI ESCOLAR

MATÍ—entrada a les 9:00-9:15h/sortida a les 12:30h
TARDA-entrada a les 15:00-15:15h/sortida a les 17:00h.

SERVEI DE MENJADOR—de 12:30 a 15:00h.

Procurem oferir uns horaris compatibles amb els de els pares, per això a més, l’escola ofereix un servei de permanències:

Permanències del matí—de 7:00 a 9:00h
Permanències tarda—-de 17:00 a 19:00h.

 


CUINA PRÒPIA

Considerem que una correcta alimentació, sana i equilibrada, és imprescindible perquè els nens/es es desenvolupin i creixin adequadament; per això oferim uns menús sans, variats i equilibrats que duem a terme en la nostra pròpia cuina.
Hi han dos tipus de menús, el menú de sencer i el menú per a lactants. En el cas dels lactants es respectarà el seu ritme alimentari, marcat habitualment pel pediatre.
A part d’això, el tenir cuina pròpia també ens permet poder fer menús especials per a aquells nens/as que sofreixin alguna al·lèrgia, intolerància, malaltia o simplement no es trobin bé.

Per a nosaltres la qualitat dels aliments que oferim és molt important, per la qual cosa vam decidir introduir l’alimentació ecològica, ja que diversos estudis han demostrat que la qualitat nutricional de l’aliment ecològic és major.

D’una bona nutrició, depèn en gran parteix el bon desenvolupament físic, psicològic i emocional dels nens, creixent així forts i sans en tots els aspectes.

L’objectiu és que aprenguin a menjar de tot, proporcionar-los una dieta equilibrada i variada, i que gaudeixin del moment del menjar, que ho visquin com un moment agradable i divertit. A més d’adquirir bons hàbits higiènics i alimentaris que els acompanyaran per sempre.

A més, es potencia en tot moment l’autonomia del nen/a i es fomenta la socialització, ja que el menjador és un moment privilegiat de relació entre nen-educadora i dels nens entre si.

 


CENTRE MÈDIC

L’escola té una assegurança mèdica privada que cobreix qualsevol incident que es produeixi.