Reis, Nadal i Joguines

Benvolguts pares i mares:

Com us vam dir a la reunió del 1er trimestre, aquest curs hem tornat a fer loteria de Nadal per tots els pares i senyoretes del cole. Ara bé, com el dia de la reunió, no a totes les classes ho vam poder explicar bé , el perquè i cóm ho fem, hem pensat fer-ho així per esclarir possibles dubtes.

CÓM HO FEM ?

Donem 14 paperetes de loteria a cada família; cada una val 5€, però d´aquests 5 euros jugem 4€ de loteria ,perquè el euro restant és el que donem als Reis per ajudar-los una miqueta en la seva tasca. Queden 14 euros per cada nen .

PERQUÈ HO FEM ?

A l´escola ens agrada molt treballar les festes populars amb els nostres petits i el Nadal no podia ser menys, són unes dates màgiques per ells i fan que ho siguin per nosaltres. Per això organitzem activitats com el Concert de nadales,sortida amb els pares al happy parc, fem el caga tió i sobretot, fer venir als Reis Magics d’Orient!!!!!!!! Ens vénen a veure i ens porten joguines; és un matí molt bonic, ple d’ il.lusió, en el qual nosaltres tenim la sort de tornar a viure i veure la màgia de la innocència que nomès es pot trobar ……en un infant.

Si teniu qualsevol altre dubte, ens ho dieu!!! I si en voleu més, ens ho dieu!!!

CORDIALMENT

SERRALADA